...........

Jaha vad ska man skriva idag då?? öh kom på något snälla ni!!!
Börja dagen med att gå upp kl 9 skönt med lite sovmorgon alrdig fel!
Började jobba 11.30 kom in i köket då var det full rulle alla  inne idag med massor av folk känns det som!!Sedan möte med  sedan hem och hämta barnen fy fasen vad bilar det var nere vid gyllenfors skolan pga alla som skulle ta knorr sprutan vilket visas sej ta slut...
Tur att man har tagit den som man gjorde men barnen har inte tagit den ännu men ska göra det nästa vecka så eftersom den tog slut nu...
Stackars dom som får stå i timmar o vänta...
Jaha gubben på jobbet i norrköping med nu i 3 dagar tänk vad mycket man hinner med även om man är ensam hemma med både barnen o hunden o ändå jobbar till 17.00
Jag tror man lägger upp tänket på ett helt annat viss.
Jag har tvättat upp all tvätt nu med skönt men det kommer säkert en ny laddning imån ifrån dagis.
Stolt över jacob som bara använder blöja på nätterna numera o det märks på blöjpaketet...
Bara han kunde sluta med vällingen med hihi=/ Nej får ta en sak i taget kanske! bäst så>!
Nehe hoppa in i sängen nu kanske så man kommer upp imån när kl ringer 6,30 imån pip....

sego måndag

Fy fan vilken helvetes dag alltså/

började natten med att kolla på kl sista gången 01,30 och sedan imorse börjar kl ringa 05,30 då täckte jag bara enj vad fan jag somnade ju precis.Vad fan är detta??? öh? fattade typ nada!

Jaha det var bara ställa sig upp o försöka vakna till bäst att skynda sig med så man inte kommer försent.Då blir man inte poppis särskilt när man har två tanter på jobbet som är så himla tdigt speciellt en som gnäller jaha har du försovit dej nu ??

Fan så ska det inte vara inte kunna sova bara för tanten ont imagen pga stressen....

Ska bli skönt när två tanterna går i pension,,,

Och ensam med dom två idag till kl 11 då G kom in tur det hade aldrig pallat en hel dag med dom två!!

Kom hem sedan skulle försöka vila men ack det gick inte.,,

Åkte till Forsheda en sväng innan träningen till Ida skulle kolla om halsbandet.Och det kändes som att min ilska och trött het gick ut över min vän A när hon skickade sms men det var absolut inte min mening hoppas du förstår detta!

Träningen blev min räddning idag fy vad gott det kändes gick rätt bra idag med!

Nehe blir nog sängen nu så man orkar jobba imån mellan 11,30-16,30korte dag skönt ibland sen imån gräsänka i 3 dagar!!!

kram

Söndag kväll=))))

Jah, nu har helgen bara passerat förbi som vanligt...

Inte hänt värst mycket egentligen..

Ifredags var Annie oc Anna på besök så himla trevligt! fika och snacka en massa...

Sedan på kvällen fick Emilia sitt efterlängtade wii snacka om lycklig...Vi fick knappt spela hahha

Igår var det full hus o rulle med folk kul att träffa hannele o barnen igen går alldeles för länge mellan gångerna.. men men vi vet ju vad vi har varandra och det är det viktigaste faktiskt..

Idag var det kalas igen sedan match mot westbo gick inte så väldigt bra förlorade med 3-5 men men det kommerr tjejer snart kommer vinsten som vi längtar efter och är värda..

Jo satte upp mina ljuslingor ute igår med hih blev bara 5 st iår annars brukar det blir 12 st men en del var sönder men jag fick inte tända dom ännu för gubben hahha....

Längtar tills nästa helg utgång med J och hennes polare ska bli kul var länge sedan vi festade ihop saknar det....

Nu har jag bestämmt mej angående innebandyn med nu kör vi på bara knät håller så kör vi=))

Hoppas all tjafs lugnar ner sej med nu....
Usch snart jul med herregud vad tiden går Ullared nöästa på tisdag med fan då blir man fattig=)
Jaha en ny arbetsvecka famför sej nu då jobbar mån-fredag ledig i helgen skönt =//

Nehe om man ska intar soffläge o kolla på den andra burken=)
Just det ja kl 22.15 då är det 8 år sedan min dotter föddes oj vad tiden går) stora tjejen

Dagens ris

Jaha slog upp värnamo nyheter så är det någon mamma som har skrivit om hemsidan i innebandy blir så irreterade vad fan hon kan väl kontakta mej om det är något fel då hallå kan väl inte hjälpa att pojklagens tränare inte vill ha något uppdaterat eller sånt Hallå och sedan att en viss person säger att det ska vara en av mina vänner som har skrivit det no way alltså vad fan ta reda på fakta innan du yttra dej!

jaha baket har jag inte kommit någonstans med ännu är så himla kaffesugen inget kaffe hemma orka inte åka iväg o handla jag bad tommy när han ändå pker hem hoppas han kommer hem med det annars blir jag ledsen=(

Jaha träning ikväll igen hoppas knät håller annars får jag nog lägga ner det här med innebandyn inte för jag känner att det är himla sorg direkt.... det är så himla mycket snacka hit och dit och hur man blir uttagen och allt sägs visst samma sak till oss målvakter himla konstig hur fan man kan sitta o säga sånt det fattar jag inte jaja inte jag som är tränare faktiskt o tur är väl det vem vill träna en bunt tjejer hahahah =))) Man märker ju hur fort allt sprider sig som ite ens är sant om man skriver något men bara inse fakta detta är min blogg så jag kommer kriva en del kritik och sånt bara inse fakta det är ju vad jag upplever och känner och tål du inte det eller måste springa med skvaller så läs inte den då!

nehe nu måste jag nog ta tummen ur rumpan och börja baka!!!!!

bye

Söndag snart måndag

jaha nu har man jobbat hela jobbar helgen genom att försova sig hahah jag är verkligen expert emn tur att man jobbar med G hihi=)

Nu är golvet och allt nästan helt klart i tv rummet så jävla skönt alltså! Blir så himla nöjd!

Imån blir det bakning för hela slanten med Jacob är ledig så skönt måste ju abra till Emilias KAlas på lördag när hela tjocka släkten kommer puh........

Var o kollade på innebandyn match idag gick väl ingen vidare direkt... förlust med 4-7.. NYa tag nästa match mot Westbo snacka om derby då kommer djävulen och hornen fram=)

nehe nu blir det sängen..............

torsdag kväll....

Jaha vad händer nu då jo kanske dags att hoppa in i sängen så man inte försover sig imån! dÅ BLIR MAN VÄL INTE SPECIELLT POPPIS AV EN VISS PERSON!

Men även den bästa kan faktiskt göra det...
Idag har jag fasen inte gjort mest alltså! HHIhi gamla vanliga typ denna jäkla farmville har nog tagit över mitt liv hihi=) dessa skörder o sånt kanske ska lägga ner det nej vad fasen ska jag då hitta på om dagarna jo jag vet kanske umgås med min sambo??öhhh vad är det för något?? något att äta?? skämt å sidor alltså!!!!=)))

Jaha jobbar helg nu då puhhha jobba alla dagarna 7,30-17.00 tre långa dagar men jag jobbar ju med G så dagarna kommer gå kanon bra.....
Har varit med Jacob o fikat och tjöta en massa hos A idag med så nice var alldeles för länge sedan men hoppas på fler stunder vi syns ju på matchen på söndag=)
Sedan snackat med J idag med alltid lika nice tur att jag har den tjejen som vän=) förgyller verkligen tillvaron om dagarna!!!!!!!!!!!!!!!!=)

Uscha nu ska jag ta mej en redig funderare angående innebandyn faktiskt... Ska spela eller inte spela det är frågan?? hmmmmmmmmmm

Som det är nu känns ddet verkligen piss surt men men kanske ska hoppa av o börjar igen nästa år vem vet det kan ju vara bättre då eller som dom säger på jobbet Linda du börjar bli gammal kanske ska lägga av men det är ju samtidigt kul men tar mycket tid måste jag faktiskt erkänna....Jaha funderingen pågår...

Längtar som fasen tills den 11/12 julbord på parken med jobbet wiee o nu J åker du inte hem på en gång i år utan kan ju stanna längre än en timme hhhahahah=)

Sedan ut med J:s polare den 28/11 hoppas blir skoj!

Nu är det inte många dagar kvar tills min lilla flicka fyller 8 år Herregud vad har åren tagit vägen egentligen redan 8 år shit jag börjar bli gammal fasen snart 30 bast gråter=( men Emilia får ju sin önskan i uppfyllelse när hon fyller år hon får sitt efterlängtade wii..Snälla föräldrar och bortskämda barn!

Nehe detta får räcka idag återseende imån kanske.......


Jaha nu har jag med.....

Jaha detta trodde jag aldrig om mej! Jag och blogg tjena mors..... ta nog ett tag att lära sig detta..

 

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0